Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Andre samling: Vår kamp! Hvordan komme diskrimineringen til livs?

oktober 22 @ 18:00 - 21:00

Vi gleder oss til torsdag!
Da skal vi ha talkshow med noen av de beste historiefortelleren vi vet om: dokumentarfilmskaper Mari Storstein, aktivist, podkastvert og ledestjerne Marianne Knudsen og Skamløs-aktivist Nancy Herz.
Vi kan også by på krasjkurs i historiefortelling som aktivisme og workshop med kampanjesnekring.
Vi møtes på zoom, her: https://zoom.us/j/3814753872
(Du kommer inn i møtet via nettleseren din)
Dette blir nummer to i en samlingsrekke på tre, der vi retter søkelyset mot diskrimineringen funksjonshemmede utsettes for og hvordan vi kan bekjempe den. Ved å fortelle historiene om utestengning og fordommer, vil vi få folk med på å si nei til den uretten som skjer. Vi byr på videoforedrag og talkshows med dyktige aktivister, workshops for å lære gode verktøy og et felleskap for å dele erfaringer, bygge hverandre opp og stå sammen mot diskrimineringen.
Samlingene passer for deg som vil være med å jobbe for vår likestillingskamp og mot den diskrimineringen vi møter i samfunnet. Du er velkommen uansett om du selv vil fronte din hjertesak eller du vil ha litt mer input og informasjon.
Samling 2 – Hvordan kan vi gjøre det? 22. oktober
I del 1 byr vi på foredrag og talkshow med noen av de beste historiefortelleren vi vet om: dokumentarfilmskaper Mari Storstein, aktivist, podkastvert og ledestjerne Marianne Knudsen og Skamløs-aktivist Nancy Herz.
Del 2 blir et krasjkurs i historiefortelling som aktivisme, før vi avslutter med workshop igjen.

Detaljer

Dato:
oktober 22
Tid
18:00 - 21:00
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/754109342098876/

Arrangører

NHFU
NHF