Daniela Hermansen

Om meg: Jeg er 21 år gammel, kommer fra Mexico og bor på Hitra i Trøndelag. Jeg startet på universitetet da jeg var 15 år med musikk. Jeg fortsatte min vei på universitetet med Internasjonale Relasjoner hvor jeg alltid har hatt fokus på menneskerettigheter med kurs og diplomer om diskriminering, inkluderende utdanning, tilgjengelighet og rettigheter for funksjonshemmede. Jeg gjorde et forskningsopphold på Kjemisk Institutt ved Universidad Nacional Autonoma de Mexico i organisk kjemi innen naturprodukter for å finne egenskaper av planter for å behandle ulike sykdommer. Jeg er også utdannet som språklærer i engelsk og spansk sertifisert av Cambridge University.

Arbeider med: Nå jobber jeg med menneskerettigheter ved å være aktiv i organisasjoner fordi jeg vil leve i et samfunn der vi alle har de samme mulighetene. Jeg forbereder meg også på å ta mer utdanning her i Norge. Samtidig jobber jeg med en rekke bøker og mitt eget selskap.

Interesser: Jeg er interessert i medisin, kjemi, biologi, filosofi, politikk, menneskerettigheter, økologisk mat, kulinarisk kunst, baking, musikk, vakker kunst, oljemaling, språk, reise, gamle kulturer, historie, sportsbiler og videospill. Hjemme har jeg min egen mini-gård hvor jeg dyrker økologisk mat og har islandske kyllinger.

Kontaktdetaljer

Telefon: 969 10 154