Ung kvinne + "Jeg kjemper mot all diskriminering, blir du med? #knusbarrierene

«Ingenting om oss, uten oss!». Norges Handikapforbunds Ungdom (NHFU) er en organisasjon av og for funksjonshemmet ungdom. Vi jobber for full likestilling. Jo flere vi er, desto sterkere blir vi! Norges Handikapforbunds Ungdom (NHFU) er en livssyns- og partipolitisk uavhengig interessepolitisk organisasjon. NHFU skal arbeide for å oppnå reell samfunnsmessig likestilling for mennesker med nedsatt funksjonsevne.

Vi tar gjerne imot mange nye medlemmer, frivillige og støttespillere. Vil du bli med på laget? NHFU ønsker alle unge, engasjerte mellom 13- 30 år velkommen til oss. Vi kan tilby spennde arrangementer, politisk aktivisme og engasjemet, arbeid for et likestilt samfunn uten diskriminering og et trygt og sosialt fellesskap.

Meld deg inn ved å fylle ut skjemaet under eller ring oss på 24 10 24 00.

Priser medlemsskap 

Hovedmedlem: 350 kr
Student eller elev: 175 kr*
Juniormedlem (0-15 år): 75 kr

Som medlem i NHFU kan du også bli medlem i Norges Handikapforbund (NHF), uten at dette koster noe ekstra.

*Vi lagrer dine personopplysninger slik at vi kan gi deg god informasjon, og vi følger personopplysningsloven. Du kan lese mer om personvern på våre nettsider og husk at du alltid kan kontakte oss hvis du har spørsmål eller kommentarer. Klikk her for å lese mer om personvern i NHF og NHFU.

*Husk å sende kopi av ditt studentbevis til nhf@nhf.no

Innmeldingsskjema NHFU:

Vi opplever for tiden problemer med innmeldingsskjemaet. Til vi får ordnet feilen anbefaler vi at du melder deg inn via SMS eller ved å sende en epost til nhf@nhf.no.

Innmelding via SMS gjør du ved å sende kodeord NHFU til 2160.

 

 

 

 

obligatorise felter er merket med *

Har du blitt vervet av noen? I så fall, skriv navnet i feltet over.
Vi følger personopplysningsloven. Alle opplysninger vil bli lagret på en sikker måte, og vil ikke være tilgjengelige for uvedkommende.
Klikk her for å lese mer om personvern i NHF