Marianne Knudsen

Hei! Jeg heter Marianne Knudsen, jeg er 23 år og kommer fra Trondheim. Jeg studerer sosiologi på Dragvoll og når jeg ikke bruker tid på organisasjonsarbeid eller studier så pleier jeg å være med familien min eller vennene mine. Jeg er også veldig glad i å reise, selvom det blir lite av det nå. Mitt engasjement i NHFU startet da jeg var rundt 15 år og var med på å starte opp NHFU Trøndelag. Etterhvert ble jeg en del av NHFUs daværende interimstyret, før jeg ble valgt inn i sentralstyret høsten 2016. Jeg har så og si viet hele min ungdomstid til NHFU og det er ikke uten grunn. NHFU er en banebrytende organisasjon med et stort oppdrag om å kjempe vår tids viktigste likestillingskamp. Vi har også de kuleste og klokeste medlemmene!

 Jeg ønsker at NHFU skal være et sted der alle føler seg velkommen og der vi sammen forandrer verden til et sted der alle har like muligheter. Likestillingskampen for funksjonshemmede er NÅ!

Interesser: Det viktigste for meg i livet mitt er gode venner og familien min, men også det å få muligheten til å forandre noe og hjelpe andre. Jeg er også veldig åpen for å holde foredrag og være med på aksjoner, fordi jeg tror veldig på at vi kan klare å få et mer inkluderende og likestilt samfunn hvis vi stikker oss litt ut.

Kontaktdetaljer

Telefon: 976 82 639