Mia Larsen Sveberg

Hei!

Mitt navn er Mia Larsen Sveberg, er 24 år og studerer for øyeblikket Norsk Tegnspråk på NTNU. Har tidligere gjennomført en bachelorgrad i musikk og dermed utdannet som faglærer i musikk ved Nord Universitet.

Jeg sitter også i styret til NHFU Trøndelag samt er aktiv innen studentpolitikken og har hatt mange verv i alt fra student rådet, studentorganisasjonen, AU i Pedagogstudentene og styremedlem i samskipnaden StudentiNord.

Har de siste årene blitt aktiv i idretten hvor jeg jobber for et bedre idrettsnorge med verv innen Trøndelag Idrettskrets og Paraidrettssenteret, med fokus på et mangfoldig idrettsfokus. Jeg har deltatt på VM og Paralympic i min idrett som er rullestolcurling og satser videre mot PL i Italia 2026.

Mine hjertesaker er å få et bedre mangfoldig og inkluderende kultur- og idrettsnorge hvor alle har de samme mulighetene å delta.

Mine interesser: Er musikker, skriver egen musikk. Idrett og da spesielt curling. Elsker karuseller og litt fart og spenning i hverdagen skader ingen.

Kontaktinformasjon:

E-post