Her finner du som er tillitsvalgt litt nyttig informasjon om henvendelser fra media, NHFU sitt materiell og noen tips til hvordan du kan jobbe med regionen eller utvalgets sosiale media-kontoer. 

 

Mediehenvendelser

Hvis du for eksempel blir kontaktet en avis og lurer på hvordan du burde gå fram eller om du trenger hjelp til å skrive et leserinnlegg, kan du ta kontakt med vår rådgiver Kristofer Stavseng.

Se også NHF sin side med nyttig informasjon om personvern, språkbruk og universell utforming

 

Logo og bilder

Her kan du laste ned vår logo i ulike størrelser. Husk at vår logo skal brukes på en riktig måte og i henhold til vårt verdigrunnlag.

Logo NHFU NHFU Logo i regnbuefarger

 

Brosjyrer og materialer

Materiell

  • T-skjorter
  • Handlenett
  • Buttons
  • Standbord

Sosiale medier

Du kan finne NHFU og flere av våre regionlag og utvalg på Facebook og via andre sosiale media-plattformer. Her er en oversikt over NHFU sentralt sine konto.

Disse oppdateres jevnlig og her får du en oversikt over hva som skjer i organisasjonen. Del gjerne med personer du tenker kan være interessert.

 

Er du ansvarlig for ditt regionlag sin sosiale medier-konto kan du har finne noen tips:

  1. Når du tar over vervet må du få innloggingsdetaljer.
  2. Det kan være lurt å ta en titt på hvem som har administratorrettigheter: er det noen som burde få det/none som ikke trenger det lenger?
  3. Har du ansvar for en gruppe kan det være lurt å ta en titt på hvem som er med. Er det en gruppe for styret kan det være greit å fjerne tidligere styremedlemmer og passe på at alle som skal være med er med.
  4. Synstolk alltid bilder og andre innlegg der det er behov. Du kan lese mer om synstolking her:
  5. Bruk et lett og inkluderende språk og pass på at det er en høflig og hyggelig tone, også i kommentarer.
  6. Det kan bety mye for medlemmer, tillitsvalgte og andre regionlag å få en like, kommentar eller deling av relevante innlegg og arrangementer. Vår flinke til å skryte av og fremsnakke andre, så får du det igjen når det er du som legger ut noe.