Nytt medlem – hva nå?

Først vil vi ønske deg velkommen til Norges Handikapforbunds Ungdom. Vi er så glad for å ha med nettopp deg på laget!

Vi håper vi kan tilby deg et sted å være engasjert, å lære, å være en aktivist og at vi kan ønske deg velkommen inn i et hyggelig og trygt fellesskap av medlemmer og tillitsvalgte.

På nettsidene våre finner du en del informasjon om hvem vi er og hva vi jobber med. Her finner du også informasjon om våre regionlag og hvordan du kan følge de i sosiale medier og ta kontakt. Vi anbefaler deg å følge med på det som skjer og å sende de en melding for å si hei og høre om det er noen spennende som skjer fremover.

Ofte kan det være litt skummelt å skulle delta på sin første samling eller arrangement når man er ny. Da kan det føles trygt å ha snakket litt med en i styret og kanskje avtale å delta på noe sammen. Hvis du skal på et nasjonalt arrangement kan du jo høre om det er noen fra din region som vil reise sammen med deg?

Vi har også en lukket Facebook-gruppe som heter Medlemmer av NHFU. Her kan du bli med og få informasjon, kontakt med andre medlemmer og dele erfaringer og tips.

Vi håper å se deg på både regionale og nasjonale arrangeementer og at du finner et sted hos oss der du kan bruke engasjementet ditt, enten det blir i et styre, et utvalg eller som enkeltperson 🙂

 

Ny som tillitsvalgt – hva nå?

Først og fremst: Tusen takk for at du vil bruke tiden og kreftene dine her hos oss. Vi synes jo at NHFU er verdens viktigste ungdomsorganisasjon og vi hadde ikke fått til noen ting uten dere tillitsvalgte.

Vi håper at du som ny tillitvalgt finner masse nyttig informasjon på disse sidene. Vi anbefaler også at du blir med i den lukkede Facebook-gruppen som heter Styremedlemmer i NHFU. Her kan du få informasjon, kontakt med andre tillitsvalgte og dele erfaringer og tips.

Husk også at du som tillitvalgt kan bruke våre ansatte, både regionalt og sentralt for å sparre, drodle og få hjelp. Vi er her for deg!

Det er også viktig at dere tillitsvalgte bruker hverandre både på tvers av regioner, utvalg og i sentralstyret. Det er ofte dere som sitter på de gide erfaringene og vet hva som fungerer og ikke fungerer. Ikke vær redd for å ta kontakt med en tillitsvalgt-kollega.

Vi håper å høre fra deg og lykke til i din nye rolle som tillitsvalgt!